32-годишният защитник на Реал Мадрид Начо Фернандес увери привържениците на испанския гранд, че всички в тима са мотивирани за още успехи през новия сезон. Фернандес бе сред футболистите, които подновиха тренировки на клубната база „Валдебебас“ в Мадрид за начало на предсезонната подготовка.

Реал, който спечели Шампионската лига през миналия сезон, привлече качествени нови попълнения като Антонио Рюдигер и Орелиен Чуамени, а Начо Фернандес се надява те да помогнат на отбора да запази позициите, които завоюва.

„Здравейте, мадридисти. Отново сме у дома и подновихме работа“, обърна се бранителят към феновете на Реал, цитиран от БТА. „Наистина искаме да изиграем още един сезон изпълнен с успехи, титли и страхотни моменти“, добави опитният футболист в изказване пред официалните профили на клуба в социалните мрежи.

След завръщането от предстоящото турне в САЩ, Реал Мадрид ще се изправи срещу Айнтрахт Франкфурт в мач за Суперкупата на Европа на 10 август в Хелзинки (Финландия) преди старта на сезона в Ла Лига четири дни по-късно.