Бъдещето на Неймар продължава да бъде тема на разговори, тъй като летният пазар в Европа все още е в сила. Бразилецът възнамерява да остане в Пари Сен Жермен, докато клубът търси варианти за благоприятното му напускане.

Каземиро е един от най-близките приятели на Неймар. И двамата са съотборници в бразилския национален отбор. Централният полузащитник беше попитан за бъдещето на Неймар и направи любопитно разкритие. 

"Той може да играе за всеки отбор по света. Ако ПСЖ не го иска, Реал Мадрид го иска, нали?" каза цитираният от "Труд" Каземиро в интервю за Sport TV. Фразата беше по-скоро шега от една от фигурите в халфовата линия на "белите". 

В зоната на терена, където Неймар се представя най-добре, в Реал Мадрид е Винисиус Джуниор. Каземиро обаче предупреждава, че неговият сънародник може да загуби позицията си, но от Еден Азар. "Винисиус го остави на пейката, но той може да открадне мястото му по всяко време. Той тренира и ако Вини свали гарда си, той ще иска неговото място “, изпусна се Каземиро.