Лука Модрич и Кристиано Роналдо са гаранция за големи успехи и сериозен зрителски интерес. Именно в това се прицели „Ал-Насър“. Грандът от Саудитска Арабия се готви за нов трансферен удар след този на португалеца. В Рияд са близо до привличането на 37-годишния хърватин, съобщава иранската медия NRT Sport, цитирана от Труд. Според информацията, двете страни са постигнали споразумение.

По всичко изглежда, че Модрич и „Реал“ се разделят през лятото, когато договорът на гениалния халф изтича. На свой ред журналистът Хосе Морено съобщава, че двете страни няма да се обвържат с нов контракт по желание на самия футболист. Модрич изкара 11 сезона на „Сантяго Бернабеу“, записвайки 459 мача за клуба. Той спечели 5 пъти Шампионска лига, на 3 пъти стана шампион на Испания. Получи и индивидуално признание – „Златна топка“, с която прекъсна хегемонията на Лионел Меси и Кристиано Роналдо. Понастоящем заема важна роля в състава на Карло Анчелоти. По време на Мондиал 2022, където Модрич спечели бронзов медал с Хърватия, се заговори, че той ще парафира за още година с „кралете“.

В същото време на „Бернабеу“ гледат към Бундеслигата. Цел на шампиона на Европа е Джуд Белиндгам. Според „Марка“, националът на Англия може да коства 150 млн. евро на испанския гранд. Интерес има и „Сити“.

Снимка: БГНЕС