Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти не вижда проблем в това съсобственикът на Челси Тод Боели да държи реч пред играчите в съблекалнята. Временният мениджър на Челси Франк Лампард разкри в понеделник, че Боели редовно говори с отбора, заявявайки, че е добре.

„Речта на собственика може да бъде важно нещо за играчите. Ако Перес иска да говори с мен всеки мач, ще се радвам да го направя. Собственикът има право да знае какви са решенията на мениджъра“, заяви Анчелоти.

Реал има аванс от 2:0 преди реванша на „Стамфорд Бридж“ и Анчелоти знае, че работата все още не е свършена, като отборът на същия етап срещу този противник в миналогодишното състезание.

След като победи с 3:1 Челси в Лондон, а в Мадрид губеше 0:3 на реванша на „Сантяго Бернабеу“, като тогава за гол на Родриго се стигне до продължения, преди Карим Бензема да вкара решително попадение.

„Имаме много мотивация. Това е голям мач и знаем, че трябва да покажем добро представяне. Има още поне 90 минути игра и всичко може да се случи, но ние ще бъдем готови“, добави Анчелоти.

Италианецът отказа да коментира интерес към полузащитника на Борусия Дортмунд Джуд Белингам. "За съжаление, Белингам е играч на Дортмунд, а аз не обичам да говоря за играчи на други отбори. Съжалявам", каза Анчелоти.