Сезон 2022-23 завърши с горчив вкус за Реал Мадрид. Въпреки че се бори на всички фронтове, клубът трябваше да се задоволи с Купата на краля като единствен трофей. Сега, подтиквани от пазара, "белите" ще се стремят да се подсилят това лято, за да се борят за нови цели.

Заминаването на Карим Бензема за Саудитска Арабия направи подписването на централен нападател основен приоритет. Въпреки това, бързането за подписване на качествени крайни защитници също е важно в списъка със задачи за това лято.

По лявото крило името на Алфонсо Дейвис звучи силно през последните седмици. Но цитираният от "Труд" The Independent обясни, че Реал Мадрид преговаря с Интер за закупуването на Федерико Димарко. Клубът има Ферланд Менди и Фран Гарсия отляво и също използва Едуардо Камавинга там. Димарко, от друга страна, ще пристигне със страхотен статус, след като игра във финала на Шампионската лига за Интер и е вицешампион в турнира.

25-годишният футболист завърши втория си сезон с фланелката на северноиталианския клуб. В последния той изигра 50 мача и вече има 4 трофея с "нерадзурите".

Снимка: БГНЕС