Няма официално потвърждение, още по-малко от Испания, но от бразилската футболна федерация обявиха бъдещето на Карло Анчелоти, треньора на Реал Мадрид. Бразилия чака италианеца, а испанският тим има 365 дни, за да намери нов мениджър. Кои са кандидатите?

Президентът на централата на бразилския футбол никога не е отричал възхищението си от Анчелоти. След Световното клубно първенство, което се игра през февруари, екип на бразилската федерация кацна в Мадрид, за да наеме треньора, който има договор до 2024 г.

Кой може да бъде наследник на треньора на Реал Мадрид, отговаря Труд? Реал Мадрид от години се е ангажирал с политика, при която треньорите се адаптират към модела на клуба, а не обратното.

Раул Гонзалес Бланко и Алваро Арбелоа представляват треньорските проекти, които Реал Мадрид има в своите низши отбори. Да им се предостави първия отбор през 2024 г. изглежда твърде голям залог. Любопитна подробност е, че договорът на Чаби Алонсо с Байер Леверкузен изтича в същия ден като този на Анчелоти - 5 юли 2024 г. Той е този, който отговаря на най-много изисквания. 

Снимка: БГНЕС