Легендата на Реал Мадрид Раул Гонсалес има много големи шансове да поеме Виляреал, който вече се раздели с боса си Кике Сетиен след лошия старт на сезона. 

Според вестник „Марка“ клубът е дал зелена светлина на бившия си футболист, който вече 4 години води вторият тим на Кралете – Реал Мадрид Кастия. 

„Кадена СЕР“ също твърди, че вторият най-добър реализатор за Реал в историята, също иска да поеме Жълтата подводница, когато както се очаква, тя бъде изпратена официално. 

По-късно днес се очаква среща на Раул с боса на Виляреал Фернандо Родж, като все пак трябва да се каже, че той е един от вариантите, но в Испания считат, че шансовете му да застате начело на Виляреал са доста големи. 

Бившият нападател на Белите бе спряган и за наследник на Карло Анчелоти начело на първия отбор, но според информациите от Реал са му казали, че това няма да се случи, тъй като президентът Флорентино Перес предпочита Алваро Арбелоа. 

Това окончателно е накарало Раул да реши, че е крайно време да се пробва като главен треньор и сега може би ще има възможност да покаже качествата си и да опита да измъкне Виляреал от неприятностите.