Реал Мадрид трябва да демонстрира силно представяне в защита и да спре играещия силно в атака отбор на Брага, каза треньорът на испанския клуб Карло Анчелоти преди двубоя между двата отбора от група "С" на Шампионската лига.

"Белите" имат пълен актив от 6 точки след изиграването на първите две срещи в груповата фаза от тазгодишното издание на турнира, докато португалците са с 3 пункта до момента.

"Това е възможност за нас, защото след две победи би било добре да спечелим отново. Играем срещу отбор, който се представя добре, обича да атакува и да контролира топката. За нас защитата е доста важна, защото можем да се възползваме от индивидуалното качество, което притежаваме. Трябва да уважаваме съперниците, които атакуват и вкарват много голове. Това е страхотна възможност да продължим да играем силно", каза Анчелоти на пресконференция, цитиран от световните агенции.

Запитан за постижението на Реал през последните 10 сезона, в които мадридчани спечелиха Шампионската лига пет пъти, Анчелоти каза, че има причина за доминация в Европа.

"За Реал Мадрид това е много важен турнир и клубът отдели изключително много внимание на Шампионската лига. Това е специална надпревара за всички нас, но сега трябва да гледаме само напред", каза още италианският специалист.