Старши треньорът на втория отбор на Реал Мадрид Раул Гонсалес не е убеден в шансовете си да наследи Карло Анчелоти начело на първия състав на испанския гранд през следващия сезон.

Договорът на опитния италиански специалист изтича през следващото лято, а засега не е сигурно дали Анчелоти ще остане на поста. 

"Аз съм човек на клуба. Доволен съм от това, което правя, а най-важното е да мога да помагам ежедневно", заяви 46-годишният Раул пред Cadena SER.

"Следващата година, следващия сезон - тогава ще знаем какво ще се случи. Такива са нещата във футбола, че няма такова нещо като следващата година. Има днес и следващ мач. За Реал Мадрид това е среща в Шампионската лига, а за мен е двубоят с Мурсия в неделя", каза още бившият футболист на Реал Мадрид.

Раул Гонсалес похвали английския национал Джуд Белингам, който сега носи екипа на отбора от Мадрид и направи впечатление още в първите си мачове от началото на сезона.

"Имах късмет да споделя първите тренировки с представителния състав на Реал, когато той пристигна. Познавах го, но да го видя отблизо и да видя нещата, които прави. Той е футболист със собствена индивидуалност и талант, и вече си спечели обичта и уважението на всички фенове на тима и футболни хора", обясни Раул Гонсалес.

За фаворит за наследник на Карло Анчелоти засега е сочен Шаби Алонсо, който в момента води германския Байер Леверкузен.

Раул бе близо да напусне Реал Мадрид през септември, когато проведе преговори с Виляреал.