Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти остава уверен, че рамото на Джуд Белингам се подобрява с всеки изминал ден, но не изключи хирургическа интервенция, ако проблемът се появи отново.

Английският полузащитник се наслаждава на страхотна дебютна кампания с "лос бланкос", като е реализирал до момента цели 15 гола във всички турнири. 20-годишният талант бе извън игра преди паузата за националните отбори, като пропусна последните европейски квалификации на Англия, борейки се с извадено рамо. След като се завърна към клубните си ангажименти, халфът получи проблем в областта на глезена при успеха над Наполи в Шампионската лига.

Белингам тренира във фитнеса тази седмица преди съботната среща с Бетис в Ла Лига. Анчелоти успокои феновете на Кралския клуб относно сериозността на проблема, но приема, че клубът трябва да следи внимателно как рамото на британеца отговаря на лечението на фона на сгъстения цикъл от мачове.

"Белингам работи индивидуално, защото продължава да се възстановява от проблема в глезена, който получи срещу Наполи. Той се справи добре. Сега трябва да насочи вниманието си към рамото. Няма проблем да играе и се подобрява с всеки изминал ден. В момента не се нуждае от операция. Рамото е големият проблем. Ако продължава да е проблемна зона, може би, но ще решим впоследствие", каза италианският специалист на днешната си пресконференция.