Бившият нападател на Реал Мадрид Предраг Миятович е на мнение, че вината за лошото представяне на "белия балет" напоследък е във всички от клуба. 

"Проблемът не е от сега, а в хода на сезона, в мачове, които вече видяхме. Реал трябва да се подобри във всички компоненти. Мисля, че вината е на всички, които имат отношение към отбора. 

Това не бива да се случва с тим, който е спечелил всичко през миналия сезон. Реал, който бе превъзходен, сега изглежда много скромно", каза Миятович.

Безпощадният таран е сред най-големите футболни звезди на Балканите и сред най-великите спортисти на Черна гора. Футболист №1 на Югославия през 1992-а, Спортист №1 на Югославия през 1997 година.

Тръгнал от Будучност, показал на света огромния си талант в Партизан, премина във Валенсия, където вкара 56 гола в 104 мача. За да премине в Реал Мадрид и да стане наистина велик. Заформя атомно нападение с Давор Шукер и Раул. 

Още в първия си сезон печели титлата в Испания, допринасяйки с куп голове и асистенции. През същата 1997 година е втори за "Златната топка" след Феномена Роналдо и пред Зинедин Зидан. От 2006 до 2009-а той бе и спортен директор на Реал Мадрид.