Бившият футболист на Реал Мадрид и Барселона Роберт Просинечки смята, че звездата на каталунците Лионел Меси е №1 в историята.

"За мен Меси е №1. Добре, през миналия сезон той не беше толкова силен, но в предходните три Лео игра така, както не го е правил никой друг преди него", заяви Просинечки, цитиран от Goal.com.

"Йохан Кройф, който беше мой треньор и когото уважавам много, беше казал, че Меси, Неймар и Суарес не могат да играят заедно. Но аз казвам, че могат."

"Егото може да създаде проблеми, но Неймар и Суарес знаят, че Меси е №1, а те са много гладни за трофеи, особено Суарес, който няма спечелени такива."

"Те са разочаровани от загубата срещу Реал, но въпреки това Барса си остава най-добрият отбор в историята. Аз съм фен на Реал, но ако ме питате на кой отбор бих искал да съм треньор, ще избера Барселона."

"Моят глас при треньорите отива за Гуардиола, но всички ние трябва да се съгласим, че Диего Симеоне постигна най-много."

"Реал, Барселона и Байерн имат Ферари, а Диего Симеоне кара BMW. Въпреки това той успя да спечели титлата в испанското първенство", допълни хърватският специалист.