Нападателят на Барселона Педро Родригес намекна сериозно, че бъдещето му е далеч от „Камп Ноу”. 

Това се случва в разгара на слуховете, че футболистът е сигурно ново попълнение на Челси. Той обаче отказа да потвърди подобно нещо. 

„Не искам да мисля за бъдещето. Просто желанието ми е да се отпусна, да започна подготовка и след това ще видим какво ще се случи. На този етап не искам да говоря кой знае колко, защото това би било неуважение към клуба” заяви той и потвърди, че клаузата му за разтрогване на контракта е била намалена. 

„Наистина се разбрахме тази точка в договора ми да бъде променена. Факт е, че ситуацията ми е трудна, но моето желание единствено е да бъда на терена. Зная, че на друго място няма да се чувствам, както в Барса. Постигнах много успехи и преживях страхотни моменти, но искам да играя” добави Педро. 

„Естествено, че бих искал да остана през цялата си кариера в Барса, но това е много взискателен клуб, така че ще видим какво ще стане. Сега желанието ми е да започна подготовка и в следващите дни се надявам, че ще стане ясно бъдещето ми” каза още нападателят, който пожела и всичко най-хубаво на Икер Касияс след раздялата му с Реал Мадрид.