Халфът на френския шампион ПСЖ – Лукас Моура, заяви, че предпочита богаташите да привлекат Неймар пред петкратния носител на Златната топка Лео Меси.

През последните седмици "принцовете" са свързвани с редица нашумели играчи, тъй като искат да наложат доминация и в Шампионска лига.

Пред Canal + бразилецът разкри, че ако може да избере един състезател, с когото да играе на "Парк Де Пренс", това е Неймар. "Меси в Париж? Да, защо не? Роберт Левандовски и Карим Бензема също са добре дошли. Но аз предпочитам Неймар. Би било добре и за мен и за клуба, ако той дойде тук", каза халфът.

Той коментира и бъдещето си, защото през лятото е свързван с преминаване в Ливърпул. "Мечтата ми е да остана в ПСЖ дълго време, след което да завърша кариерата си в Сао Пауло", добави Моура, а накрая заяви, че голямата мечта на богаташите е да спечелят Шампионска лига още този сезон.

ПСЖ се класира на 1/4-финалите на най-силния европейски клубен турнир, след като елиминира Челси с по две победи с 2:1. В спор за място сред четирите най-добри отбора, французите ще играят с Манчестър Сити.