Галерия

Мис Бум Бум не издържа и отново се съблече за Меси! Бразилката Сузи Кортес, която се гордее с титлата "Най-секси дупе", честити поредното постижениета на Лео с еротичен клип.

Аржентинецът вкара своя гол №100 за "Барса" под ръководството на треньора Луис Енрике в мача за Суперкупата срещу "Севиля". Това отприщи чувствата на Сузане. Тя се снима с фланелка на Меси и показва числото 100.

Любопитно е каква ще бъде реакцията на футболиста след поредното секс предизвикателство. Меси блокира достъпа на Кортес до своята фейсбук страница преди няколко месеца. Това разгневи Мис Бум Бум.
Бразилката е сигурна, че Лео е бил принуден да се съобрази с ревнивата си съпруга Антонела.

"Бях напълно шокирана, когато забелязах, че Меси ме е блокирал - проплака Сузи. - Предполагам, че това е станало, защото жена му просто ревнува.

Тъжна история. Ако можех, щях да й кажа да не се тревожи заради мен. Просто съм голям фен на "Барселона" и Меси. Изненадана съм, че тя очевидно не е сигурна в себе си. Реакцията й е прекалена".

"Аз следвам около 10 човека в социалната мрежа и Меси беше един от тях. Защо Меси ще направи това точно с мен при положение, че има над 40 милиона последователи? Впоследствие погледнах профила на Антонела и видях, че тя също ме е блокирала."

Кортес очевидно е решила да се бори докрай за вниманието на любимия си футболист. Тя е готова на всичко, за да мине през леглото на звездата, но поне засега нейните опити не дават резултат.