Барселона - Депортиво Ла Коруня, среща от осмия кръг на испанската Ла Лига. Стадион "Ноу Камп", 17.15 часа българско време.

 

Групата на Барселона:

Вратари: Тер Стеген, Масип
Защитници: Пике, Юмтити, Масчерано, Матийо, Дин
Полузащитници: Иниеста, Бускетс, Ракитич, Рафиня, Арда, Денис Суарес, Гомеш
Нападатели: Меси, Луис Суарес, Неймар, Алкасер
Контузени: Силесен, Алба, Роберто

 

Прогноза на Gol.bg:

Каталунците са в търсене на спешна победа, която да поизмие поне малко срама от конфузната загуба с 3:4 от Селта в предишния кръг.

Шампионите са доста непостоянни през този сезон и допускат нетипични за началото на предишните кампании трусове, като в последните си пет мача са постигнали само една "суха" мрежа.

Добрата новина за тях е, че направилият силни мачове през лятото Самюел Юмтити се завръща след лечение на травма в коляното, а звездата на тима Лео Меси преодоля болките в аддукторите.

"Блаугранас" нямат поражение срещу този противник в последните 12 официални мача, а в девет от последните 10 срещи тук реализираха поне по два гола срещу Депортиво.

Отборът от Ла Коруня играе слабо навън и при последните си три визити изобщо не успя да се разпише, постигайки само една победа в последните си 15 гостувания за първенство. Ще заложим на убедителна домакинска победа с три гола разлика.


Резултат:  Барселона - Депортиво Ла Коруня 3:0