Нападателят на Барселона Неймар е решил да потърси помощ от психолог заради последните си няколко изцепки, информира UOL Esporte. 

Кариоката е с голяма вина за поражението на Барса с 0:2 от Малага през уикенда, защото си изкара два глупави жълти картона и остави своите с човек по-малко в средата на втората част.

Така шансовете за титлата намаляха драстично, а за капак южноамериканецът може да бъде наказан и за сблъсъка с Реал Мадрид, защото е иронизирал четвъртия съдия на стадион "Ла Росаледа".

Днес Неймар рискува да остане извън борда за още един мач. Ако той получи жълт картон в двубоя срещу Ювентус в Торино, няма да бъде в групата на Барса за реванша заради наказание.

Неймар е сериозно притеснен от поредицата, в която влезе, защото се размина с червен картон срещу ПСЖ заради удар без топка срещу Маркиньос.

Затова той се е свързал с личния психолог на Луис Енрике Хоакин Владес, за да го помоли за помощ. Интересното е, че психологът на Лучо не работи с футболисти, но в случая е решил да направи изключение.