Галерия

Нападателят на Барселона Неймар, който е на крачка от рекорден трансфер в ПСЖ на стойност 222 милиона евро, стана обект на шеги и откровени подигравки в социалните мрежи.

Бразилецът е описван като меркантилен сребролюбец не само от феновете на каталунския колос, но и от привърженици на други клубове. 

Някои от запалянковците вече изписват името му като... Н€ймар, а новият му клуб - П$Ж. В Туитър и Фейсбук се появиха колажи, на които се акцентира върху желанието на бразилския национал да трупа огромни суми в банковата си сметка, вместо да гони славата на стадион "Ноу Камп".

Не липсва и представянето на разликата между него и идола му Роналдиньо, който извървя обратния път - от ПСЖ към Барселона, за да спечели Златната топка.

Каталунските медии вече сравниха Неймар с Луиш Фиго, който беше обявен за предател след неочаквания си трансфер си в редиците на вечния враг Реал Мадрид през 2000 година.

Представяме ви някои от най-интересните колажи за последните дни, които представят без думи цялата сага покрай трансфера на Неймар.