Най-скъпият футболист в историята на футбола – Неймар, вече съжалява за рекордния си трансфер в ПСЖ.

През лятото "принцовете" платиха невижданите 222 милиона евро, за да активират откупната клауза на бразилската звезда от Барселона и той се съгласи да премине на "Парк Де Пренс".

Според Mundo Deportivo обаче нападателят още не може да се адаптира към живота в Париж и не се чувства комфортно във френската столица. 25-годишният техничар изпитва сериозна носталгия към Каталуния, а освен това не се разбира и с треньора на ПСЖ Унай Емери.

Като доказателство за носталгията, испанската медия прилага и снимка от официалния профил на Неймар във Facebook (б.р. - вижте долу), където е в компанията на Лео Меси и Луис Суарес. Към фотоса кариоката нарича бившите си съотборници "свои братя".

Още преди няколко дни и френската спортна библия L'Equipe написа, че Неймар не одобрява методите на Емери и двамата са се скарали. Ако това е истина, бразилецът се е забъркал във втори скандал в ПСЖ за едва няколко месеца. Преди това той влезе в противоречие и с Единсон Кавани за това кой да изпълнява дузпите и статичните положения.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fneymarjr%2Fposts%2F1555579891144355&width=500" width="500" height="613" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>