Ливърпул отрече информацията от Барселона, че е намалил сериозно трансферната сума, за да може да осъществи продажбата на доскорошната си звезда Филипе Коутиньо.

Всичко тръгна от вицепрезидента на каталунците Жорди Местре, който наля масло в огъня с думите, че английският клуб е намалил финансовите си претенции от лятото, за да постигне сделка.

Авторитетният вестник "Таймс" обаче се е сдобил с информация от близки до ръководството на Ливърпул хора, които отричат това. 

Интересното е, че малко след коментарите на Местре се стигна и до изказване на неговия колега - директорът в Барса Алберт Солер. Според него Ливърпул дори е искал 200 милиона евро, а не споменатите в медиите 160 милиона евро, при които сделката се финализира.

От Ливърпул обаче отричат и думите на Солер, което отново постави Барселона в неудобна позиция, отчита изданието. През септември миналата година от Ливърпул бяха бесни на своите колеги заради поредни коментари по адрес на бразилеца. Тогава обаче той все още беше собственост на англичаните...