Тотнъм - Барселона, двубой от Група В на Шампионската лига, стадион "Уембли", начало: 22:00 часа българско време.

Групата на Барселона: Тер Стеген, Силесен, Семедо, Пике, Ракитич, Бускетс, Д. Суарес, Коутиньо, Атрур, Л. Суарес, Меси, Дембеле, Рафиня, Ленгле, Алба, Мунир, Видал, Вермален, Миранда, Пеня

Прогноза на Gol.bg:

Тотнъм бе на минути от това да си тръгне с 3 точки от Милано и на секунди от това да вземе поне точка, но в крайна сметка допусна пълен обрат и загуби от Интер с 1:2. 

Мениджърът на "шпорите" Маурисио Почетино не може да разчита на куп контузени играчи в своя състав. Двубоя със сигурност пропускат Деле Али, Серж Орие и Винсент Янсен. 

За момента под въпрос са полевите играч Ян Вертонген, Кристиан Ериксен и Муса Дембеле, но може би само последният има реален шанс да се появи на терена тази вечер. 

Първите два избора за място под рамките на вратата, Юго Лорис и Мишел Ворм, са контузени и най-вероятно Пауло Газанига ще сложи ръкавиците.

Барселона се настани на първото място в тази група след изиграването на първия кръг. Каталунците разбиха ПСВ Айндховен с 4:0 на собствен терен като не оставиха съмнение за надмощието си над "Филипсите". 

В първенството на Испания възпитаниците на Ернесто Валверде регистрираха две равенства и една загуба в последните си три срещи. Поражението бе далеч от дома на стадиона на Леганес с 1:2. 

Самюел Юмтити пропуска мача, а Сержи Роберто е под въпрос. Футболистите на треньора Ернесто Валверде ще търсят първи успех от над 14 дни насам, но на "Уембли" се играе много трудно. 

Прогноза: Тотнъм - Барселона 2:2