ПСЖ ще се опита да финтира Барселона и да продаде полузащитника си Адриен Рабио на Байерн Мюнхен, гръмна радио Монте Карло.

През последните седмици все по-усилено се говори, че халфът се е разбрал с каталунците за свободен трансфер през лятото, тъй като не иска да удължава договора си с "принцовете".

Босовете на ПСЖ обаче не искат техният футболист да отива на стадион "Ноу Камп" заради напрежението между двата клуба през последните години.

В информацията се казва, че спортният директор на баварците Хасан Салихамиджич е провел разговор с хора от ръководството на ПСЖ, в който е обсъждан трансферът на Рабио.

Парижани са готови моментално на сделка, тъй като така ще получат и трансферна сума, докато през лятото техният играч ще отиде без пари в Барса.

В случая обаче тежката дума ще има самият Рабио, тъй като шефовете му не могат да го накарат да отиде в Байерн против волята му. Почти сигурно той ще изчака до лятото, тъй като свободните агенти по правило си уреждат по-висока заплата, взимайки и пари на ръка.