Сагата около Антоан Гризман е на път да приключи скоро, след като испанските медии твърдят, Барселона е много близо до френския нападател и най-късно в понеделник нападателят ще е част от тима. 

Според „Марка” каталунците финализират намирането на парите необходими за покриването на неустойката от 120 милиона евро на играча и още до края на днешния ден или утре те могат да бъдат осигурени. 

Ако шампионите все пак не успеят и в петък да внесат сумата, тогава това ще се случи в първия ден от следващата седмица и Гризман ще бъде представен възможно най-бързо. Още преди това обаче преминаването му ще бъде потвърдено. 

Това обаче вероятно ще стане без фенове, тъй като трибуните на „Камп Ноу” са затворени заради смяната на тревното покритие, а вариант това да се случи на „Мини Естади” също няма, тъй като там е Цирс дьо Солей.  

Самият Гризман се надява, че няма да му се наложи да се връща в Атлетико, след като утре официално изтича 30-дневната му почивка и той трябва да бъде на разположение на треньора Чоло Симеоне.