Най-скъпият футболист в историята Неймар е готов на отчаяни ходове, защото започнал да се страхува, че ще остане в ПСЖ и през следващия сезон, гърми "Марка".

Парижани бяха готови да го продадат на Барселона, но каталунците не могат да извадят баснословна сума, защото така биха нарушили правилата на финансовия феърплей.

Поради тази причина френският първенец е предложил сделка на Неймар. Той трябва да остане още един сезон в Париж и да дава всичко за отбора, след което ще бъде пуснат на разумна цена следващото лято.

Кариоката обаче не иска и да чуе за още един сезон в Лига 1 и спешно иска да се завърне в Барселона. Той отчел като груба грешка своя трансфер преди две години и е готов да даде всичко от себе си, но за "блаугранас".

Неймар вярва, че Барселона ще дойде за него и ще го спаси от луксозния затвор. Испанският шампион обаче не е готов да направи нещо лудо за играча, който си тръгна през задния вход и предаде хилядите привърженици на клуба. Барса го иска, но не на всяка цена.

Според вестник "Екип" Неймар със сигурност няма да облече отново фланелката на ПСЖ. Нещо повече - той иска да си уреди трансфер най-късно до 10 август. 

Каталунците предлагат на парижани Иван Ракитич и Филипе Коутиньо като част от сделката, но поне засега "принцовете" се дърпат.