Босът на Атлетико Мадрид Енрике Серезо очаквано изрази възмущението си от смехотворното наказание за Барселона в размер на 300 евро, наложено вчера.

Както е известно, "дюшекчиите" искаха сериозна санкция за каталунците заради това, че те са преговаряли с Антоан Гризман още през месец март, когато французинът все още беше обвързан с Атлетико.

"Виждам, че сте много притеснени от казуса с Гризман, слушах ви внимателно в колата. Как ще спорите за санкция от 300 евро? Плащате я и толкова", иронично заяви Серезо пред Cadena Ser.

Той продължи и в по-сериозен тон: "Ние оставихме казуса в ръцете на адвокатите ни. Не зная дали имат доказателство или не, но би трябвало да имат нещо. Ако утре ударите две питиета и карате колата си, а полицията ви спре за проверка веднага след това, ще ви глобят с 300 евро."

"Тук е същото. Но аз не се занимавам с тези неща, това е работа на адвокатите. Ние нямаме проблем с Гризман. Сега имаме два проблема - съдията и VAR, защото предпочитам дербито с Реал да бъде без VAR, който не решава нищо, а само губи ритъма на мача", добави Серезо.