Лионел Меси обеща, че Барселона ще продължи да се подобрява, след като снощи каталунците обърнаха Интер с 2:1 в Шампионската лига. 

Испанският шампион отново имаше сериозни проблеми, най-вече до почивката, но след това съумя да стигне до първите си три точки в групата след голове на Луис Суарес. 

„Знаехме, че не сме в най-добрия си момент и се нуждаехме от тази победа, която много ни радва. Спечелихме два важни мача, тъй като на терена на Хетафе винаги се играе трудно и макар и да ни трябваше повече време съм сигурен, че ще продължим да се подобряваме“ заяви суперзвездата след сблънсъка. 

„Направихме равен в първата си среща и затова сега победата бе от ключово значение. Не беше никак лесно, тъй като Интер е сериозен отбор със силни играчи и това се видя пред първото полувреме. През второто обаче успяхме да ги притиснем, започнахме да създаваме положения и за радост вкарахме два гола, въпреки че те се защитаваха с много хора“ добави той.

Меси не коментира отношенията си с ръководството и отрече да има проблеми с Антоан Гризман. „Между нас няма проблеми. Всички в съблекалнята сме единни. Наистина при гостуванията си не сме убедителни, но това е нормално донякъде. Доволен съм, че изиграх 90 минути, макар че сега съм доста уморен, а и ми липсваше скорост. Просто ми трябват още мачове. Сега целта е да завършим силно седмицата“.