Галерия

Звездата на Барселона Лионел Меси призна, че никога не е възнамерявал да напуска клуба. Той увери, че годините изобщо не му тежат и смята да играе на високо ниво още дълго време.

"Не чувствам, че се приближавам към края на кариерата си. Да, с всяка изминала година краят наближава, но аз искам да играя още дълго време", коментира шесткратният носител на Златната топка.

"Знаейки, че се задава нов мач на хоризонта, аз се чувствам жив. Имах малшанса да се контузя в първия кръг от сезона, но постепенно напипах ритъма си след завръщането в игра. Не усещам тежестта на своите 32 години."

"Ще продължавам да играя колкото се може по-дълго и докато се чувствам здрав. Не си поставям някакви крайни срокове. Обичам много футбола и ще му се наслаждавам колкото се може по-дълго."

"Дойдох в Барса на 13-годишна възраст и за мен това е най-добрият клуб в света. Тук намерих всичко необходимо. никога не съм усещал, че трябва да напусна. Барса е перфектното място за мен, за кариерата и семейството ми. Много съм благодарен на клуба и града", добави Лео.