Галерия

Най-секси фенката на "Барселона" Сузи Кортес официално обяви, че повече няма да подкрепя каталунците. Известната като Мис Дупе красавица е бясна от отношението към Лионел Меси. 30-годишната бразилка е категорична, че вече ще бъде най-фанатичният фен на "Манчестър Сити".

„Докато Хосеп Мария Бартомеу е президент на "Барселона", аз повече няма да нося фланелката на отбора и да се радвам на победите му. Вече съм най-фанатичният фен на "Манчестър Сити". Меси направи всичко за "Барселона". Без него нямаше да успеем да се класираме дори за Лига Европа през последните пет години“, заяви Мис Дупе пред в. „Сън“, цитирана от Монитор.

„На 100% подкрепям решението му да напусне. Най-добрият футболист в историята е третиран от "Барселона" като боклук. Много съм разстроена от отношението към Меси и Луис Суарес. Обичам "Барса", но реших да се откажа от клуба докато Бартомеу е президент. Подкрепям "Барселона" от дете, но няма да престана да поддържам най-големия си идол в спора до смъртта му“, допълни Сузи Кортес.