Луис Суарес е бесен на Барселона и смята скоро да даде специално свикана от него пресконференция, на която да каже много истини, информира вестник "Спорт".

Вчера се появи информация, че уругваецът се е разбрал с шефовете на Барса за терминиране на контракта, връщайки част от парите, които му се полагат до 30 юни 2021 година.

Ръководството на каталунците обаче е променило решението си, когато е разбрало, че Суарес е много близо до подпис с Атлетико Мадрид. Както е известно, двата клуба не се намират в добри отношения.

Атлетико е попаднал в списъка от клубове, на които Барселона категорично не иска да даде свой футболист без трансферна сума.

Суарес обмисля да свика пресконференция с адвокатите си, на която да разкрие детайли от преговорите и да реши проблемите си. Той все още е готов да се раздели със сериозна част от парите, които му се полагат по договора с Барса, за да може да си тръгне свободно.

Както е известно, голмайстор №3 в цялата история на Барса е нежелан от новия треньор Роналд Куман и затова напуска през задния вход.