Преди няколко дни фаворитът за президентския пост в Барселона - Жоан Лапорта, изрази готовност да привлече звездата на Борусия Дортмунд - Ерлинг Халанд.

Днес обаче друг от кандидатите за шеф на каталунците Тони Фрейша го надмина, след като заяви, че може да вземе и Халанд, и Килиан Мбапе.

"Обещавам да осигуря 250 млн. евро, които ще дойдат от инвеститор. Те ще са за две звезди, които да правят разликата - една в атака и една в защита. Разбира се, че е възможно да привлечем и Халанд, и Мбапе", заяви Фрейша пред RAC-1.

"Посланието, което искам да отправя, е, че Барса отново ще има боеспособен тим. Даже мога да гарантирам, че ще сме с най-силния отбор през идния сезон".

Интерес към нападателите на Дортмунд и Пари Сен Жермен обаче има и от страна на Реал Мадрид. Кандидатът за президентската позиция е оптимист относно бъдещето на Лионел Меси в Барселона.

"Лео е наясно със ситуацията. Убеден съм, че той ще изчака до президентските избори, преди да реши за бъдещето си. Лично аз не съм виждал прословутия му договор, но е факт, че има хора, които не искат той да бъде тук".