Наставникът на Барселона Роналд Куман прие философски отпадането от ПСЖ на осминафиналите в Шампионската лига снощи. Каталунците тотално надиграха противника насред Париж, но завършиха само 1:1 и напуснаха турнира с общ резултат от двата мача 2:5.

"В спорта най-важен е резултатът и затова отпадаме. Ние сме доволни от начина, по който играхме. Имахме шанс да усложним живота на съперника. Превъзхождахме ПСЖ през първото полувреме, макар да рискувахме с индивидуална опека в защита. Заслужавахме да водим поне с 2:1 на почивката. Тогава второто полувреме щеше да е различно", коментира Куман.

"Не бяхме толкова ефективни, колкото ПСЖ в първия мач. Това е огромната разлика. Отборът ми не трябва да бъде критикуван, защото всички вложиха максимални усилия. На моменти ни липсваше късмет, а и Кейлор Навас направи фантастични спасявания."

"Лео Меси наблюдава промените в отбора от месеци и вижда, че ставаме по-добри. Пред очите му израстват младите таланти. Той не би трябвало да се съмнява в доброто бъдеще на тима", завърши нидерландецът.