Пари Сен Жермен ще смени тактиката по привличането на Лионел Меси от Барселона, след като шесткратният носител на Златната топка останал подразнен от поредицата от коментари по свой адрес, твърди Goal.com.

Само в рамките на няколко дни за евентуалното привличане на Меси от Париж се изказаха Марко Верати, Анхел Ди Мария, Леандро Паредес, треньорът Маурисио Почетино и директорът Леонардо, което изобщо не се е харесало на Бълхата.

"Бях помолен повече да не коментирам тази тема, защото на хората не им харесва позицията ми", сподели Паредес пред Journal du Dimanche.

Миналата седмица Меси изигра страхотен мач срещу "принцовете" и им вкара един от головете на сезона, но след това изпорти дузпа и Барса отпадна от Шампионската лига след равенство 1:1 в Париж и краен резултат от двете срещи 2:5.

През лятото Лео става свободен агент и все още не е дал отговор на новия президент Жоан Лапорта дали ще преподпише. На "Ноу Камп" се очаква Меси да получава по-ниска заплата заради пандемията с коронавирус и точно финансовият аспект ще бъде големият коз на ПСЖ, разполагащ практически с неограничен бюджет.