Нападателят на ПСЖ Неймар не преподписва с ПСЖ, защото има намерение да се завърне в Барселона. Договорът му е до 2022 година и поради тази причина френският шампион иска да има яснота за бъдещето.

Кариоката е твърдо решен отново да играе с Лионел Меси и според близки до Барселона, това няма да се случи в Париж, а отново на стадион "Ноу Камп", пише вестник "Екип".

Неймар избяга от Барса през лятото на 2017 година за рекордните и до днес 222 милиона евро, но след това направи два опита за завръщане. Те бяха неуспешни заради високата му цена, но идното лято ситуацията ще е коренно различна.

Техничарят влиза в последната година на своя договор и поради тази причина трансферната сума би паднала драстично. А ПСЖ е длъжен да го продаде, ако не иска да го изпусне без пари 12 месеца по-късно.

В момента асът на Селесао изцяло държи бъдещето в ръцете си. Мнозина са на мнение, че той иска да види какво решение ще вземе Лионел Меси. Ако аржентинецът преподпише с Барса, то Неймар ще натисне "принцовете" за продажба.