За легендата на българския футбол Христо Стоичков "приятел" е свещена дума, която има висш смисъл. Във филма "Истината за легендата" той има едно изречение за дефиницията й-да съпреживяваш болката на другия. 

Преди часове той пусна клип с легендата на Барселона Лионел Меси, в който двамата се шегуват един с друг в свой стил. Но на клипа ясно се вижда респектът на аржентинеца към звездата на Дрийм тийма на каталунците. 

С изречението "Приятели завинаги!" Ицо подкрепи Меси в трудния момент, в който стана ясно, че футболистът напуска Барселона. В 12:00 ч. днес Меси ще даде официална пресконференция за медиите и феновете, на която ще обясни защо се стигна дотук.

Още през февруари Камата коментира бъдещето на Меси пред испанския "Мундо Депортиво". Тогава той каза в интервю: "Дали Лео ще преподпише, е една много важна за мен тема. Той знае, че, като бивш футболист на клуба и негов приятел, аз искам да остане у дома. Но Барса е в етап, в който нито клубът, нито членовете му знаят бъдещето си. Каквото и да реши Меси, е наясно, че има моята подкрепа. 

Всичко, което е направил за Барселона, е с обич. С него ще бъдем приятели завинаги. Неслучайно бях до Меси, когато получаваше "Златната топка" и "Златната обувка". Гордея се, че с него сме близки. Наистина ли мислите, че Лионел играе за пари? Той играе за трофеи, роден победител е. И, разбира се, ако няма резултати и успехи, Лео не е щастлив. Аз също страдам, когато той страда."