Френската звезда на ПСЖ Килиан Мбапе все още не е взел решение за бъдещето си и футболните грандове на Европа още от зимата ще започнат да наддават за правата му.

Както е известно, Мбапе има договорни взаимоотношения с ПСЖ до лятото на 2022 и още на 1 януари може да подписва предварителни договори. Мераци към Килиан обявиха и от Барса. 

Лимитът за заплати в Барселона ще се увеличи драстично за следващата година, което ще позволи на клуба да привлече играч от световна класа, какъвто несъмнено е Мбапе, пише „AS“. 

Барселона обмисля да надцака Реал Мадрид за Мбапе със смела оферта от 90 млн. евро. Това е сумата, която каталунците са готови да предложат на нападателя като бонус, за да да пристигне на "Камп Ноу" като свободен агент следващото лято.

Президентът на Барса Жоан Лапорта смята, че от “Бернабеу” могат да обещаят на Мбапе не повече от 50 млн. евро.

От Барселона са поверили мисията да убедят Мбапе да премине на „Камп Ноу“ на суперагента Пини Захави, който през 2017 година съдейства на Пари Сен Жермен за трансфера на Неймар. Френският клуб активира откупната му клауза, която бе в размер на 222 милиона евро и го направи най-скъпият трансфер в историята.