Барселона няма да може да разчита на новия си нападател Серхио Агуеро поне за три месеца. Както е известно, Кун беше дълго време в лазарета и изигра само един мач като титуляр след свободния си трансфер от Манчестър Сити.

Снайперистът почувства болка в гърдите при равенството 1:1 срещу Алавес в събота и се наложи да бъде заменен. Вчера беше подложен на детайлни прегледи, а според испанските медии, става въпрос за сърдечна аритмия.

 

Припомняме, че Агуеро е имал същия проблем още като 12-годишен. От лагера на Барса съобщиха официално, че няма да се разчита на него в близките месеци.

"Серхио Агуеро премина редица изследвания и процедури при доктор Джосеп Бругада. Той няма да бъде на разположение в състава и през следващите три месеца ще бъде оценена ефективността на лечението, за да бъде взето решение за процеса на възстановяване", съобщиха от "Ноу Камп".

Агуеро пропусна началото на сезона заради контузия и тъкмо беше започнал да трупа игрови минути. Той вкара в Ел Класико срещу Реал Мадрид, при домакинското поражение с 1:2.