Големите противници през годините Кристиано Роналдо и Лионел Меси могат сензационно да се съберат в Барселона, твърди каталунският вестник "Мундо Депортиво".

Според изданието португалецът не бил доволен от престоя си в Манчестър Юнайтед и чрез комуникативния защитник на "блаугранас" Жерард Пике се свързал с треньора Шави. 

Агентът на Роналдо Жорже Мендеш пък е стартирал преговори с президента на Барселона Жоан Лапорта. Така вариантът голмайстор №1 в историята на Реал Мадрид да премине в лагера на кръвния враг Барса изглежда напълно реалистичен.

Лео Меси също има проблеми в настоящия си клуб - Пари Сен Жермен. 7-кратният носител на Златната топка вече е поискал да се завърне на стадион в клуба на сърцето си. "Свързочникът" Пике му е звънял, за да го пита дали има нещо против да се събере с Кристиано Роналдо.

Последният път, когато ибериецът игра на стадион "Ноу Камп" беше миналата година с Ювентус. Той заби два гола от дузпи и увеличи броя на попаденията си, които е вкарал на "блаугранас" - 20 в 34 мача. 

28 декември е "ден на шегата" в Испания и затова много местни медии публикуваха противоречиви "новини". Изключение не направи и "Мундо Депортиво" със слуха за Кристиано Роналдо, но пък футболът е виждал какво ли не. Защо да не видим големия португалец с фланелката на една от любимите си жертви?...