Крилото на Барселона Осман Дембеле все още не може да измисли следващия си ход. Той вече мисли за оставане в клуба, макар да отказа офертите за нов договор.

Според вестник "Спорт" французинът е изключително объркан. Той направи Барса за смях през януари, когато отказа да преподпише, но сделката с ПСЖ пропадна заради финансовия феърплей на парижани.

С договор едва до 30 юни, световният шампион първоначално беше изолиран от изпадналия в амок президент на Барса Жоан Лапорта. След това обаче дойде молбата на треньора Шави и Дембеле беше върнат в състава.

Нещо повече - срещу Атлетик Билбао Осман беше бурно освиркан от феновете при влизането си като смяна. Малко след това обаче той се превърна в герой. заби феноменален гол, даде две асистенции и практически собственоръчно препарира баските на "Ноу Камп". И аплодисментите заваляха - от същите "почитатели", които го освиркваха преди това.

Заради топлите думи на Шави и отношението към него сега Дембеле е склонен да преподпише. Но не знае как да потърси контакт с ръководството. А и не е сигурен дали му се остава за значително по-ниска заплата, каквото беше условието на притиснатият във финансов капан клуб.