Треньорът на Севиля Хулен Лопетеги засипа с похвали Барселона преди гостуването на отбора му утре на "Камп Ноу", но не изключи възможността му тима му да спечели нещо от този мач.

"Отиваме с чувството и с амбицията да направим голям мач срещу отбор, който е в най-добра форма, не само в Испания, но и в Европа, както форма, отбор, представяне. Това е един от най-добрите отбори, срещу които можем да играем", каза цитираният от БТА Лопетеги на пресконференцията си.

"Няма два еднакви мача и не може да сравняваме тази среща в първата през сезона. Това е един от най-добрите отбори в света с изключителни футболисти, както и с млади момчета, които сега пробиват. Те са в много добра динамика - нещо, което не можем да променим. Тази Барселона може да играе в Шампионската лига в момента", смята треньорът.

"Говорим за отбор от световно ниво - с добри млади футболисти и с ветерани, които показват най-добрата си версия. Но не трябва да се концентрираме върху това", добави Лопетеги.

"Не можахме да работим с 12 или 13 контузени футболисти по време на паузата, но нека оставим това настрана и да се представим по най-добрия начин", надява се той.