Барселона се опитва да се раздели от дълго време със защитника си Самюел Юмтити и гръцкият шампион Олимпиакос е проявил интерес към французина, пише вестник "Ел Мундо Депортиво", цитиран от БТА.

Очаква се от Олимпиакос, който отпадна конфузно от Шампионската лига след загуба от израелския Макаби Хайфа, да се свържат с Барселона и да предложат да вземат футболиста под наем за един сезон, като двата клуба да си разделят огромната му заплата.

Юмтити не попада в плановете на треньора на Барса Шави Ернандес и продължава да се готви самостоятелно в Барселона. Световният шампион с Франция категорично отказва да прекрати договора си с каталунския клуб.

Заради затруднената финансово ситуация и привличането на много нови попълнение, Барселона има нужда да се раздели с няколко футболисти. Засега клубът успя единствено да прати Оскар Мингеса в Селта Виго. В момента се водят преговори за разтрогване на договора на Мартин Брайтуайт, а Лос Анджелис Галакси води преговори за Рики Пуиг. Пропадна трансфер на вратаря Нето в Селта Вига, а Наполи предпочита Кепа от Челси пред Нето.

Снимка: БГНЕС