Защитникът на Барселона Жерард Пике се съгласи бившата му любовница Шакира да премести общите им деца в САЩ, но постави две условия. Според испанския спортен вестник Marca, футболистът настоява певицата да изплати дълга му от 400 000 евро и да плаща годишно пет полета от Испания до САЩ и обратно в първа класа, за да може да види синовете си Милан и Саша.

Припомняме, че Пике и Шакира имаха връзка от 2011 г., но бракът така и не беше регистриран. Двойката обяви раздялата си миналия месец. Според испанската преса основната причина за раздялата е изневяра на футболиста, така че все още не може да се говори за мир между знаменитостите.

Една от основните спорни точки беше въпросът за попечителството на детето. Тъй като Шакира живееше в Каталуния само заради Пике, след като се раздели с него, тя реши да вземе синовете си със себе си в САЩ. Но това не устройва футболиста - поради натоварения график той не може да си позволи чести полети до друга държава.

В живота на певицата това не са единствените трудности - наскоро испанската прокуратура поиска осем години и два месеца затвор за Шакира по дело за данъчни измами. /БГНЕС