На новата звезда на Барселона - Роберт Левандовски, му бе откраднат часовника, докато е раздавал автографи, съобщи полицията в града. Той обаче е бил намерен малко след това.

Инцидентът е станал четвъртък следобед, когато 33 годишният футболист е пристигнал с автомобила си в спортния комплекс "Жоан Гампер" и е спрял пред феновете, за да даде автографи, съобщават хронологията от "Мосос д'Ескуадра" - каталунската полиция, предава БТА.

Млад мъж се е приближил и е грабнал часовника от китката на поляка. Полицията и получила сигнал в 16:30 часа местно време и за по-малко от половин час е задържала 19-годишния младеж, който се е криел н храстите около спортния комплекс и у когото е открит откраднатият часовник.

Той е бил арестуван за "кражба с насилие", обясниха от полицията, като футболистът не е бил агресиран, но фактът, че часовникът му е бил взет от ръката мотивира това определение.

Роберт Левандовски бе привлечен в Барселона от Байерн Мюнхен това лято, като клубът плати за правата му 45 милиона евро.  

Снимка: БГНЕС