Треньорът на Барселона Шави беше бесен след загубата с 0:1 от Интер в групите на Шампионска лига.

Ощетиха ли Барселона срещу Интер?

Дузпата за Барса беше чиста!
Нямаше никаква дузпа!
Общо 1192 гласа

В добавеното време на "Джузепе Меаца" гостите имаха основателни претенции за дузпа за игра с ръка на Дензъл Дъмфрис. Изненадващо главният съдия Славко Винчич (Словения) и екипът му решиха, че няма наказателен удар и младият спец поиска реферите да обясняват решенията си.

"Бесен и възмутен съм от ситуациите, на които станах свидетел. Говорим за абсолютна несправедливост. Още вчера казах, че е време съдиите да обясняват своите решения на терена. Ние не разбираме какво се случва. Те трябва да говорят и това ще ги очовечи и ще изясни ситуациите. От моята гледна точка играта с ръка бе чиста. Затова решението на рефера бе решаващо за изхода на мача", заяви Шави. 

Относно самия мач, той заяви, че отборът му е пропилял много време, което в крайна сметка се е оказало решаващо. "Събудихме се твърде късно. Накрая ги бяхме притиснали, но не използвахме шансовете си. Знаехме, че далечните удари на Хакан Чалханоглу са една от силните им страни. Хубавото е, че ни остават три финала в групата. Ситуацията е сложна и трябва бързо да влезем в релси. Ще имаме две важни домакинства, които трябва да изиграем с повече интензитет и по-бързо темпо. Липсваше ни скорост, която е нужна в мач от Шампионската лига. Не бяхме на ниво през първото полувреме и взимахме грешни решения. Жалко е, защото заслужавахме поне равенство", добави Шави.

Снимка: БГНЕС