Един от бившите нападатели на Барселона Давид Вия коментира пред "Болавип" възможното завръщане на Лионел Меси в Испания: " Като всички други, искам той да се върне”.

На въпроса дали вижда себе си като треньор в бъдеще Вия отговори: „Не, защото това е нещо, за което съм много ясен, че не искам да правя… бих искал да играя, това, което винаги съм правил”, заяви голмайсторът на Мондиала в Южна Африка 2010, преди да отговори на двата големи въпроса от Bolavip.

Партньор на Лионел Андрес Меси в Барса три сезона, където записа 48 гола в 119 мача, беше част от митичния отбор на Пеп Гуардиола и вдигна трофея от Шампионската лига на "Уембли", цитираният от "Труд" Вия коментира неговата визия за хипотетичното завръщане на Бълхата при каталунците. 

„Що се отнася до Лео, не знам какво да ви кажа, очевидно от романтика всички фенове биха искали Лео да се върне, но нямам информация как стоят нещата...Не мога да кажа много повече от това, всичко това би било добра новина, защото имам много приятели от Барселона и те очакват с нетърпение всичко“, каза Вия.