Докато всички клубове от Европа продават звездите си в Саудитска Арабия, испанският гранд Барселона ще се опита да вземе играч от там. Вестник "Спорт" (Барселона) твърди, че Барселона ще се опита да вземе Андерсон Талиска, който е съотборник на Кристиано Роналдо в Ал Насър.

29-годишният бразилец Талиска през миналата година доказа класата си, забивайки 21 гола плюс 2 асистенции в 27 мача за Ал Насър. За да бъдат сравнени качествата му, каталонският вестник подчертава, че Кристиано Роналдо има 17 попадения в 35 срещи.

Ал Насър може и лесно да се раздели с бразилеца, тъй като вече напълни отбора с качествени играчи от европейските първенства. Така например Садио Мане със сигурност идва, за да играе и няма да е доволен, ако остане резерва.

Барселона имаше интерес да привлече отново Неймар и Бернардо Силва, но загуби надпреварата и за двамата. Също така се бяха насочили и към Жоао Феликс, но отново удрят на камък.

Позитивното за футболиста е, чe старши треньорът на Барса Шави Ернандес го познава, харесва го и със сигурност ще го вземе, особено след трансфера на Осман Дембеле в Пари Сен Жермен. Според сайта Transfermarkt, цената на футболиста е 15 милиона евро./БТА

Снимка: БГНЕС