Килиан Мбапе ще напусне ПСЖ след края на сезона и вероятно ще продължи кариерата си в Реал Мадрид. Той обаче вече получава "удари" от най-сериозния съперник на "белите" в историята - Барселона с цел психологически да бъде стреснат още преди да си е помислил да отиде в Испания.

Президентът на каталунците Жоан Лапорта вече показа нрава си по повод на франузина, който ще получи 100 милиона евро за подписването на договора и 24 милиона с допълнителни бонуси като заплата. Всичко това може да има негативни последици за тима от Мадрид, заяви президентът на Барселона в коментар за евентуалното споразумение с Реал.

„Изобщо не завиждам на Реал, а освен това дори не знаем дали той със сигурност ще подпише с тях. Ще видим…Но в такъв случай те имат проблем. Те ще са готови да продадат някого, за да го получат, нали? И Мбапе, и Винисиус няма да могат да играят на една и съща позиция, нали? Да не говорим за посочените суми. Сигурен съм, че той ще наруши атмосферата в съблекалнята на Реал“, каза цитираният от "Труд" Лапорта.