Нападателят на Барселона Роберт Левандовски разбираемо привлича вниманието на испански медии, на фона на опитите на каталунския гранд да намали финансовите си задължения през лятото.

35-годишният полски футболист е сред най-високо платените състезатели на Барселона, но няма намерение да напуска клуба, съобщава местният вестник "Мундо Депортиво".

"В настоящия момент се чувствам много добре. Не се чувствам по-различно от преди три или четири години. Така е и на тренировките. За мен е много важно да се подготвям добре физически, а тактическата подготовка също е много важна. Ключово е обаче да сме много силни като отбора", коментира Левандовски.

"Мисля, че мога да играя поне още две години на най-високо ниво. Ако един ден видя, че не съм достатъчно добър, аз първи ще го кажа. Преди 15 години започнах да работя и да се грижа за себе си, така че сега да мога да си позволя да играя още два или три сезона", продължи полякът.

"За мен положението е много ясно. Искам да печеля с Барселона и съм сигурен, че през следващия сезон ще сме по-силни и ще спечелим трофеи. Винаги искам да съм най-добър не само за себе си, но и за съотборниците си. Сигурен съм, че този отбор може да спечели титли през следващия сезон, защото виждам какво правим всеки ден. Това е още по-важно за мен, защото това е клуб, който нося в сърцето си. Искам да дам още много неща на отбора и на клуба", каза още Роберт Левандовски.