Левски прекрати по взаимно съгласие трудовоправните си взаимоотношения със защитника Дъстли Мюлдер.

За това съобщи официалната страница на "сините". Така Мюлдер стана поредният чужденец, който си тръгне от Левски. Той последва Рикардо Нунеш, Кристовао Рамос, Кевин Брю, Рафаел Бастос и Ларсен Туре.

Както е известно, Дъстли акостира на "Герена" през 2010 година, като записа 125 срещи, в които отбеляза шест попадения.

"Искам да благодаря на всички в клуба, на феновете, на моите съотборници за всичките тези четири години, когато бяхме заедно. Никога няма да забравя мачовете със синята фланелка, особено тези в Лига Европа, когато победихме редица силни отбори на "Герена".

"Мачове като този с Лил и нещастния автогол, малшанса срещу Славия също трудно не се забравят, но в повечето случаи бяхме щастливи да радваме нашите невероятни фенове. Оставям много приятели в България, в клуба бях най-близък с Данчо Милиев и Христо Попадиин."

"Радвам се, че работих под ръководството на Ясен Петров, а най-симпатичен си остава Ники Митов, който ни накара да повярваме, че можем много повече. Надявам се момчетата, които остават в клуба да донесат нови радости на милионите ни фенове и спечелят така жадуваната шампионска титла."

"Още веднъж благодарности на синята агитка, която направи незабравим и празника по случай стогодишнината на клуба. Само Левски!”, заяви Мюлдер пред официалната страница на Левски.