Треньорът на Левски Стойчо Стоев коментира предстоящата подготовка на "сините" в Анталия. Днес сутринта Левски отпраши с автобус за Турция, където ще се подготвя до 13 февруари.

„Надявам се да се подготвим добре и да изглеждаме добре по време на пролетния дял от шампионата. Работим по въпроса със селекцията. Дали това, което искаме ще се осъществи ще ни го покаже времето".

"Нямаше как да не закъснеем със селекцията. Бях избран за треньор доста късно, селекцията също започна късно, а и попаднахме в периода на празниците, което ни забави".

"Полагат се сериозни усилия от страна спорното ръководство и скаутите, но е нормално да има закъснение“, коментира Стоев.

„Предпочитам да видя някакъв стил на игра, който после ти помага. Резултатите идват след това. Времето никога не е достатъчно, знаете че понякога един отбор се прави година две, което е съвсем нормално".

"Този месец, който ще бъдем в Анталия трябва да помогне и на самите футболисти да се пригодят към моите изисквания, за да изглеждаме добре по време на официалните мачове".

"Възможностите на нашите футболисти не са чак толкова малки, както ги изкарват понякога медиите“, завърши Стоев.