Младата надежда на Левски - Божидар Краев, най-вероятно ще напусне "Герена" през лятото. Интересното около Краев е, че кандидат за подписа му не е клуб, а мениджърска агенция от Италия

Агентите от Апенините са били в София, за да говорят лично с футболиста и с ръководството на клуба. Нови разговори ще има през лятото, като не е изключено да се стигне до договор между двете страни, пише "Меридиан мач".

Идеята на агенцията е да вземе Краев, след което да го препродаде в избран от тях клуб за повече пари.

Ябълката на раздора засега се оказва сумата, която италианците са готови да дадат за таланта. Те са предложили 500 хиляди евро, докато на "Герена" искат да получат поне 700-800 хиляди.

В същото време ръководството на Левски е започнало с бавни темпове да покрива част от задълженията си към бивши футболисти и треньори, които касаят придобиването на лиценз за евротурнирите. Те са в размер на 805 000 лева.

Клубът вече е превел траншове към част от бившите играчи Пламен Крумов, Антон Огнянов, Кристиян Наумовски и Орлин Старокин.

Последният договори отношенията си още преди време, като едва сега е получил дял от парите, които има да взима. Левски чисти и средства към треньорите Славиша Йоканович и Пепе Мурсия.